Assessoria Laboral

Per tal de donar als nostres clients un ampli servei en matèria laboral cobrint totes les necessitats que pugui tenir, els serveis en l’àmbit laboral bàsicament són:

Més Informació...

Assessoria Fiscal


La planificació fiscal és bàsica pel bon funcionament de l’empresa. Conjuntament amb la informació comptable procedim a l’ emplenament de les declaracions trimestrals. El nostre servei consisteix en proporcionar als nostres clients el màxim estalvi fiscal tenint en compte la legislació vigent.

Més informació...

Assessoria Comptable


Oferim als nostres clients un ampli servei en matèria comptable ja que considerem que una eficaç gestió empresarial es fonamenta en l’adequada gestió de la comptabilitat.

Analitzem la documentació tenint en compte tots els aspectes fiscals vigents i garantim, amb el nostre sistema de treball àgil i modern, la màxima celeritat en la presa de decisions.

Més informació...

 

Assessoria Jurídica

L'empresa des d'inici ofereix un acurat servei jurídic als nostres clients bé com a complement dels altres departaments d’assessorament, bé com a actuacions directes sobre les següents matèries que relacionem:

1. Dret Civil

2. Dret Mercantil i societari.

3. Altres gestions.

Més informació...

Assegurances

Li oferim totes les assegurances necessàries amb pressupostos personalitzats i buscant les millors condicions per a cada cas.

Més informació

- Avis legal - Globalgest. Tots els drets reservats.
Copyright 2011 Serveis. By Joomla 1.7 templates and hosting service by justhost reviews. All Rights Reserved.