GLOBALGEST ASSESSORIA LLEIDATANA

Contacte

Adreça:
Plaça Castella 1 Lleida 25003

Correu electrònic: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon: 973 288 228

Fax: 973 288 227

Formulari de contacte

Envia un correu electrònic. Tots els camps amb un * són obligatoris.

Informació addicional

Informació addicional:
Als efectes del que disposa l’ article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la LSSICE 34/2002, de l’11 de juliol, de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, pel que es regula el dret d’ informació en la recollida de dades, l’ informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades dins d’ un fitxer, amb la finalitat de poder satisfer el servei (donar respostes de manera adequada a consultes i altres qüestions). Mitjançant la cumplimentació i enviament del corresponent Formulari, l’ Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de GLOBALGEST ASSESSORIA LLEIDATANA, S.L. Vostè podrà exercir els drets d’ accés, rectificació, cancel•lació i oposició previstos en la Llei, enviant un escrit a GLOBALGEST ASSESSORIA LLEIDATANA, S.L., amb adreça al C/ Plaça Castella nº 1 Baixos, local 1 – 25003 - Lleida, o be, enviar un correu electrònic a: globalgest@globalgest.cat
En el cas que Vostè inclogui en aquest formulari dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li de tots els continguts mencionats en el paràgraf anterior.
Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.