Avís Legal

Globalgest, Assessoria Lleidatana: en endavant l'Empresa

El web de l'Empresa té per objecte facilitar el coneixement dels productes i serveis oferts i prestats per L'Empresa així com proporcionar diferents serveis als seus clients.

Tots els continguts del lloc web de l'Empresa, inclosos, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc. són bé propietat de l'Empresa, bé de societats del grup al qual l'Empresa pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

La compilació (entenent com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web l'Empresa és propietat exclusiva de l'Empresa i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Tot el software utilitzat al lloc web de l'Empresa és de l'Empresa o dels seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda terminantment prohibida qualsevol classe d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense consentiment exprés de l'Empresa o dels seus proveïdors.

L'Empresa i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de l'Empresa són marques protegides per l'Empresa. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc Web de l'Empresa (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc Web) que es realitzi sense autorització de l'Empresa constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

L'Empresa es reserva tots els drets per a modificar, limitar o cancel•lar l'accés i continguts del web en qualsevol moment, no assumint responsabilitat alguna sobre la seva actualització. Així mateix, l'Empresa es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, podent fer ús de tal facultat sense previ avís.

Tant l'accés al web de l'Empresa com l'ús de qualsevol informació continguda en el mateix és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, no responent l’Empresa de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar de l'accés o ús de la informació. L'Empresa no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles, o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, excloent especialment, qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directament o indirectament, a través del web de L'Empresa. Per facilitar el seu accés, pot ser que l'Empresa inclogui vincles a pàgines d'Internet pertanyents o gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, revisarà i acceptarà vostè les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També acceptarà que l'Empresa no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir responsabilitat alguna per cap material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a l'Empresa no implica que l'Empresa aprovi aquest lloc, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de l'Empresa es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers no constitueix patrocini o recomanació dels mateixos per part de cap de les entitats del grup de l'Empresa.

L'Empresa exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per causa de problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de l'Empresa o de webs de tercers.

L'Empresa no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació de la informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i cap cas té caràcter contractual per part de L'Empresa.

L'Empresa garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de l'Empresa. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de l'Empresa, creada per facilitar als usuaris l'utilització dels serveis oferts per aquesta així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès.

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, l'usuari podrà en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel•lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de l'Empresa enviant un email a: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

- Avis legal - Globalgest. Tots els drets reservats.
Copyright 2011 Avís legal. By Joomla 1.7 templates and hosting service by justhost reviews. All Rights Reserved.